träning

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8
Tröjan jag har på mig är från gant och den är ny, köpte den när jag var i Stockholm, riktigt nöjd!
 
Snart ska jag på träning, kommer inte bli så jätteintensivt, för vi har match imorgon, plus killarna spelar match så vi ska kolla på dem :)
 
Ha en trevlig tisdag!

trip to Stockholm

I fredags klockan 17.11 hoppade jag och min kompis på ett tåg som tog oss till vår vackra huvudstad. Vi fick bo hos hennes kusiner, på Östermalm. På lördagen gick vi på Gröna Lund hela dagen, på söndagen gick vi runt och shoppade lite, vi hann inte med så supermycket för de stängde ganska tidigt. Så vi passade på att shoppa lite idag på förmiddagen innan vi skulle åka hem med tåget 15.21. Det jag köpte kommer komma upp i en annan video snart.
Hela denna lilla resa var riktigt rolig och mysig, älskar Stockholm!
 
Så, det var därför jag inte bloggat på ett tag, hoppas ni inte tyckte videon var för dryg, haha! Blog you later.

ny profilbild på facebook

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8
Fick hem en ny fjärrutlösare(för att min gamla slutade fungera) igår, så idag gick jag ut och tog några självporträtt, Ä.N.T.L.I.G.E.N säger jag, äntligen kan jag ta självporträtt igen. Det är så svårt utan fjärrutlösare.
 
Bilderna var typ bara fina i svartvitt, haha, så fick bli lite svartvitt här, vad tycker ni? :)

only teardrops

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8
Har fastnat för det här med dubbla bilder där den ena är vänd horisontellt, eller vad det nu heter, haha. Tycker det är himla fint.
 
Har varit ledig från skolan idag, vaknade sent(behövligt), träffade sen Klara, och precis har jag haft träning. Chill dag alltså. Har inte mycket mer att säga, så säger hejdå!

gammal favorit

 
Kollade tillbaka i arkivet på min gamla blogg och hittade denna covern på "mitt hjärta blöder". Lyssnade på den supermycket då. Tycker de här tjejerna är riktigt duktiga och låten är grym.
 

stockholm 24/5-27/5

På fredag åker jag och min kompis till Stockholm. Woho! Ska bli jättekul, kanske inte tågresan, men jaja.
 
Så tänkte fråga er som bor eller brukar vara i Stockholm om vad man kan göra där. En dag ska vi vara på grönan, en annan shoppa, eller kanske tillochmed fler dagar, haha. Men typ, vilka affärer ska man besöka och så? Hade uppskattat det jättemycket!
 
Och har ni några idéer vad man kan göra på tåget? Det är trotsallt minst 4,5 timma vi ska åka.
 
Kram!
 

nyklippt


Före-bilder {tryck på de för att se större}
 
Gick och klippte mig efter skolan, har inte klippt håret på sjukt länge, det var verkligen jätteslitet i topparna.
Blev nog ca 10 cm som försvann. Det känns kort nu, men tycker det blev rätt fint ändå :)
 
När jag kom hem gick jag direkt ut och solade lite, eller lite och lite, somnade i solen och när jag vaknade hade jag legat där i typ en timme. Solen tar väldigt mycket, så har fått tydliga streck nu. Härligt! #sommarennärmarsig
Haha, fråga inte varför jag hashtaga :P

in the end we only regret the chances we didn't take

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8
Hej alla fina!
Idag har jag inte varit i skolan, utan jag har varit i Klagshamn och spelat fotbolls DM med tjejer i sjuan från min skola. Det gick inte jättebra för oss, men å andra sidan gick det väldigt bra för killarna som också spelade. De kom etta!
 
Åkte tåg klockan 9 i morse och kom hem för en halvtimme sen, så nu är jag sjukt trött och orkar inte skriva mer.
 
{Bilden är på min söta och härliga kusin Maja}

weheartit

 
 
 
 
Resultatet på en tråkig tisdagseftermiddag ser ni här ovan, omredigerade bilder från weheartit.
 
Ska snart iväg och träna, är sjukt trött, orkar verkligen inte träna. Orkar knappt skriva här heller, haha, så får bli såhär lite text.
 
Ses!

wanties

cute tops
 
klicka på bilden om du vill veta var linnena är ifrån
 

Älskar söta linnen, speciellt nu till sommaren. Matchas med vilka korta shorts som helst och låga vita converse eller ballerina. Man kan ha det till i stort sett allt egentligen.
 
Nu är det här lilla lovet slut, skola imorgon alltså. Måndagar är min sämsta dag, riktigt tråkiga lektioner, haha.
Men snart är det sommarlov, bara 1 månad och 2 dagar, så nära nu, längtar!!
 

silence speaks when words can't

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8
Samma som texten tänkte jag att bilden talar när inte jag kan.

ååh sommar!

Kom hem klockan 4(som vanligt för bussen går så sent från skolan -.-) och låg och solade lite till halv 5 ungefär för då skulle vi åka och kolla på hus! Det var jättefint. :)
Efter det åkte jag och en kompis till Bo Olsson och köpte vars en longboard(!!!), så när vi kom hem började vi direkt öva på att åka, det är sååå kul! 
 
Och ovanpå det så har det varit världens finaste väder idag, runt 20 grader hela dagen! Synd bara att det ska regna nu några dagar framåt..
 
Känner att sommaren närmar sig!♥

nothing's fine, I'm torn

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8
Varit vääldigt trött idag, haha, men det är ju måndag och så. Bara skola imorgon och på onsdag sen är det lov på torsdag och fredag, riktigt härligt!
 
Imorgon ska vi gå på en husvisning och efter det åka in till boan(bo olsson) och förmodligen köpa en longboard! :D Summer 2013, here we come!
 
39 dagar kvar till sommarlov!

kusin

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8
Var och firade en av mina små kusiner idag, blev lite fina bilder. Även fast det är svårt när alla barn vill testa att fota hela tiden, haha.
Gillar bilder skarpt med det gröna i bakgrunden, gillar lite mindre att ljuset är så ojämnt, hade ju ingen reflexskärm med mig då detta blev en liten spontanfotografering. Vad tycker ni? :)

clothes

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8
Nya kläder som fick följa med mig hem från emporia i torsdags. Två söta linnen, en sjal och två basic t-shirts.
 
I eftermiddag ska jag på konfirmationsfest hos en kompis, ska nog ha ett av linnena då. 
Vad ska ni göra idag? :)

smoothie de frambuesas

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8
Tidsinställt.
Det här var smoothien jag gjorde igår. Hade bara i hallon(frambuesas=hallon), men den blev god, smakade inte så mycket hallon även fast jag hade i rätt mycket. Haha intressant att veta eller? :P

blommor

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8
Åh vad härligt väder det är! Varit ledig idag(det har nog typ alla men jaja), har inte gjort så mycket, bara slappat, fotat lite i trädgården, druckit smootie, solat osv.
 
Imorgon är det skola igen, torsdagen är vår kortaste dag, slutar 13.35, men jag ska sluta ca tio i ett för jag ska åka till en ortoped(stavning) med min rygg. Den är sne :/ Har kanske skolios, så ska förmodligen få övningar för att ryggen ska bli bättre.
Pallar inte fler övningar, har det för mitt knä också(har problem med det..) och varit superdålig med att göra de(gör aldrig de, haha), så får se hur det här går.. ;)
 
På kvällen imorgon ska jag också till Emporia med mamma, ska handla kläder som man kan ha på fest, har inget speciellt fint att ha på mig när det väl gäller att vá fin, ska även kolla efter låga vita converse!
 
Ha det bra!
 
 

bananpannkakor

Testade gör bananpannkakor idag, åh vad gott det är! Toppade med lite kvarg, björnbär och kokos.
Det är superenkelt, 1 banan, 1 ägg, stek i stekpanna, sen är det färdigt!
 
Oj, här har det inte blivit nån uppdatering på väldigt länge, förlåt så hemskt mycket, men har inte haft nåt att skriva om och inte haft nån ork. Blev en liten ofrivillig bloggpaus kan vi säga.
 
Vad ska ni göra denna soliga dag?
 

Välkommen till min "nya" blogg!

Det här är då min nya blogg TEASFOTO, ändrade också lite i designen när jag flyttade. Vad tycker ni om flytten och bytet av namnet? Har velat göra detta ett tag och nu har jag äntligen tagit tag i det :D

Efter detta inlägg kommer det komma de typ tre senaste inläggen jag hade på min förra blogg, så vissa ser nog inte detta inlägg, men jaja, det är inte så viktigt, haha.