sneakypeaky

Ikväll så är jag och min famij bortbjudna till några kompisar på en kräftskiva tror jag, haha inte så säker. Detta ska jag iallafall ha på mig, tagit fram höstskorna från fjol, mmm nu är det hööst <3
Klänningen har jag fått av Lina, min kompis, hon vill inte ha den längre, jag blev typ överlycklig för den är sååå snygg!
 
Kramar!

sjuk

var hemma igår och är hemma idag igen, hatar att vara sjuk :( men känner mig bättre så imorgon blir det nog skola igen!

såhär går jag runt hemma då, mjukisbyxor och asmysiga odd molly-tröjan, den är superskön!

vi ska ha en husvisning på vårt hus klockan 1 idag, så får inte va hemma då, så jag och pappsen får väl åka hemifrån och hitta på något, haha.

kram!

dessa får gärna flytta in i min garderob

One can never have too many shoes
 
Ett par uggs och/eller ett par primes står högst upp på min "vill-ha-lista" just nu. Såååå grymt snygga!
 
Idag är jag hemma för jag är sjuk :/ Feber, ont i halsen och så, det suger verkligen. Har sett sista avsnittet av säsong 4a på PLL, OMG säger jag bara!! Nu måste vi vänta ända tills oktober för ett avsnitt och sen till efter jul för säsong 4b, åååh, orkar inte vänta så länge :( Jaja, ni måste se det iallafall!
 
Hoppas ni mår bättre än jag, hehe, kram!

Svar på tal

Hej! hur har du gjort så kategorierna inte är på en lång rad utan uppdelade i "stycken?" Skulle vara jätte snällt om du kunde visa detta i ett inlägg då det nog är många som undrar. :)
 
Visst att jag kan visa det! :) Har inte det såhär längre, men ifall ni vill veta vad jag menar så kolla på min förra blogg -> namnetblevtea.blogg.se, där har jag mina kategorier uppdelade. 
 
 
Ta bort denna kod: 

 

<div class="navheader">Kategorier</div>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>

 

Och ersätt med denna:

 

<div class="navheader">Din rubrik</div>
<ul>
<li>
<a href="adressen till kategorin">namnet på kategorin</a><br />
<a href="adressen till kategorin">namnet på kategorin</a><br />
<a href="adressen till kategorin">namnet på kategorin</a><br />
</li>
</ul>

 

Gå sedan in på dina kategorier på bloggen och kopiera adressen, t.ex. http://teasfoto.blogg.se/category/blogg.html, den lägger du in där det står adressen till kategorin, (obs! ta inte bort "") sen skriver du vad din kategori ska heta där det står namnet på kategorin.

 

Sen fortsätter du bara så tills du har alla kategorier du behöver. Och om du vill ha fler "uppdelningar" är det bara att lägga in samma kod under den du redan lagt in. Inte så svårt, men rätt mycket pill.

Hoppas jag förklarade bra och du blev nöjd med svaret!

Kram :)

dagens

Jättedåliga bilder jag vet OCH FLÄCKEN I PANNAN ÄR SMUTS PÅ SPEGELN så ni vet :P
 
Vanlig skoldag idag, efter åkte jag hem till Klara där vi gjorde(eller hon inte jag, ehhehe laaat) bacoon och pasta.
Sen såg vi på new years eve, fast hann inte se hela föräns jag skulle ta bussen hem och nu sitter jag här vid datorn, pluggar och lyssnar på musik :))))
 
Imorgon har vi skolfotografering, så får väl ta och hoppa in i garderoben och testa lite kläder. Kommer bli så ful, haha fast inget kan nånsin bli fulare än det i sjuan, skojar ej. Ni som går i högstadieskola i ystad, ni fattar vad jag menar ahahahh.
 
Kram!

gym wanties

gym
Klicka på bilden för att se var allt är ifrån
 
Denna veckan ska jag börja gymma, är inte såå taggad faktiskt, haha. Men jag måste träna för att jag ska bli starkare kring ryggen osv, för jag har skolios :/ Hade inte tackat nej till lite nya träningskläder, gärna lite färgglatt. Behöver verkligen toppar!!
Har även gjort en ny kategori som heter träning och hälsa nu när jag ska börja träna :)
 
Skulle spela match idag, men när jag vaknade så kände jag mig inte riktigt kry, och gör fortfarande inte det, så fick hoppa det :(
Så det blir väl att sitta hemma hela dagen och kolla på massa film.
 
Hoppas ni får en bra söndag, kram!
 

malmöfestivalen 23/8/2013

Var som sagt på malmöfestivalen igår, hade så sjukt kul!
 
Åkte in med Lina och Klara direkt efter skolan, då träffade vi Liv, Freja och Ellinor. Vi gick runt på festivalen och åkte karuseller osv. Typ klockan 6 kom Julia, Karla och Jill in med tåget, de skulle vi också vara med. Vi kollade på panda da panda, han var mycket bättre live tyckte jag, hehe. När han hade slutat med sitt uppträde träffade vi massa kompisar som också var där. När vi väntade på att Mac Miller skulle börja, så satt vi på subway, gick runt lite, träffade peepz som vi sedan var med och kollade på nästa uppträde. Och halv 10.. omg, Mac är så jävla bra, jag döööör! Det var grymt fett, fullt med folk som knuffades och trängdes, jag fick så himla ont i ryggen, knät och fötterna, men det var det verkligen värt!!
Kunde inte stanna längre, så kunde inte se Oskar Linnros :/ Men de andra gjorde det, fast huvudsaken till att jag åkte in var för att se Mac och det fick jag, är ööverlycklig!
 
Kram!

outfirre

OMGOMGOMGOMG, kvällen igår alltså shiiiit, världens bästa kväll skojar ej! MAC MILLER, alltså den killen, älskar han såå sjukt mycket <3 Skriver mer om kvällen i ett annat inlägg senare, antingen ikväll eller imorgon, så får ni se lite videos osv..
 
Nu ska jag iväg och spela bowling med mitt gamla lag som en avslutning, för vi har fått lägga ner det.. så det ska bli kul :)
 
Kramis!

gamla bilder med gamla objektivet

Haha, de är ju inte så hemska, men det här är bara några få bilder som jag valt ut av massamassa andra. Kan lova er att DE är HEMSKA. Haha jag är inte ens bra nu x)
 
Jaja, de här bilderna är tagna med kitobjektivet 18-55, använder aldrig det längre :P
Rätt kul att kolla tillbaka på bilder :)
 
Har och är väldigt busy hela veckan, så kommer nog bli mobilinlägg framöver, har massa träning, träning, match, match, skola, ska på malmöfestivalen och ska ha avslutning med mitt gamla fotbollslag och ja lite så :)
 
Kramis!

match time

ska snart åka iväg för jag ska spela match, i veberöd tror jag, haha kommer inte ihåg :P
Har inte så mycket att skriva, sååå skriver väl hejdå och så får ni lite mobilbilder(minneskortet är fortfarande i sönder.. )

första skoldagen

Åååååh blir galen, mina bilder blir aldrig bra, känns som jag var mycket bättre innan :( fuk mi lif typ
 
Skolan gick bra idag, trodde det skulle bli kul att komma tillbaka, men icke. Haha nej, det var inte så himla kul som jag hade förhoppats på. Ända roliga var typ att nya sjuor har börjat och se vilka de är osv. Schemat är dåligt som vanligt... Fast jag har två sovmorgnar, men måste ta samma buss till skolan ändå, så det blir ingen skillnad för mig :/
Hur gick er första skoldag? :) Eller börjar ni imorgon?

#proudfoooer

Hur många såg sommarkrysset igår?!
åh, är killarna(the fooo ofc för er som inte förstod det hehe) inte bara fööör bäst, älskar de så himla mycket, asså det är helt sjukt! <3

Iallafall, skolan börjar imorgon, som för de flesta, vissa börjar på tisdag också men aja. Tycker faktiskt att det ska bli rätt kul, att träffa alla och att det kommer nya sjuor, hihi.

Vad tycker ni om skolstarten? :)
Kram!

nyfärgat

Jättefula bilder, jag vet, förlåt, tavlan i bakgrunden förstör så himla mycket, fokusen är inte bra, meeen skyller allt på min fjärrutlösare, den har slutat att fungera :( Det är säkert batteriet eller nåt haha.
 
Iallafall, färgade håret precis, blev rätt så nöjd, det är inte lika gult som innan så de är la najsss.
Om en liten stund kommer klara och lina, de ska sova hos mig i natt :) funfun.
 
På måndag börjar jag skolan, åttan(!?), asså det går sjuukt snabbt, känns som jag började mellanstadiet precis haha. Men jag längtar faktiskt, längtar efter att få träffa alla kompisar, längtar efter att inte va yngst på skolan längre, längtar också efter att liksom få "struktur"(kan man säga så) på livet igen, inte bara slöa osv.
 
Kramaaaaar!

devote

sorry blogg.se, lämnar er för att testa blogga på devote. Har såklart kvar denna bloggen, kanske inte är nöjd med devote så att jag kommer tillbaka hit sen :) Men om ni vill följa med mig till devooooote, så klicka HÄR eller sök på teasfoto.devote.se
 
ps. jag har en tillfällig header där, still working on it